Liikenneturvallisuus

Liikenneturvallisuus

Karstulan kunnan alueella on tapahtunut vuosien 2013-2017 välisenä aikana 92 poliisin tietoon tullutta tieliikenneonnettomuutta, joissa on loukkaantunut yhteensä 37 ihmistä ja kuollut yksi. Uhreista 35 liikkui henkilö- tai pakettiautolla, kaksi mopolla tai moottoripyörällä ja yksi jalan.

Liikenneturvallisuustyöryhmä

Kunnan liikenneturvallisuustyötä koordinoidaan ja edistetään poikkihallinnollisessa liikenneturvallisuustyöryhmässä. Työryhmän toiminta on ennen kaikkea koordinoivaa: konkreettisten toimien suunnittelua, tehtävien jakamista edelleen, liikenneturvallisuuteen liittyvää viestintää, liikenneturvallisuustilanteen seurantaa jne. Työryhmän toiminnassa painopiste on liikennekasvatuksessa ja viestinnässä sekä eri hallintokuntien päivittäisessä liikennekasvatustyössä eri ikäryhmien parissa. Myös liikenneympäristön turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä käsitellään tarpeen mukaan.

Karstulan liikenneturvallisuustyöryhmä kokoontuu vähintään kerran vuodessa käsittelemään liikenneturvallisuusasioita. Työryhmän apuna toimii Keski-Suomen liikenneturvallisuustoimija.

Onko mielessäsi liikenneturvallisuuteen liittyvä kysymys tai aloite? Ota yhteyttä liikenneturvallisuustyöryhmän yhteyshenkilöön: mari.voimaki(at)karstula.fi.

 

Hyödyllisiä linkkejä ja materiaaleja

Hae sivustolta