Karstulan kunnan ruokapalveluiden ruokalistojen julkaisutapa uudistuu

Julkaistu 19.05.2020

Karstulan kunnan ruokapalveluiden ruokalistojen julkaisutapa uudistuu

Jatkossa Karstulan ruokapalveluiden ruokalistat ovat näkyvissä JAMIX MENU sovelluksen kautta, josta pääsee näkemään viikoittain vaihtuvat ruokalistat. Sovelluksen kautta on myös mahdollista tutustua tarkemmin ruokien tuoteselosteisiin, ravintoainesisältöihin ja GDA-arvioihin. Samalla ruokalistoilta löydät suoraan myös tuotteiden yleisimmät allergeenit sekä raaka-aineet.

Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta. Listoja voi selata 2 viikkoa eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuolipainikkeilla. Lisäksi pääset ruokalistaa/ateriaa koskeviin tarkempiin tietoihin kuten ravintoainesisältöön, klikkaamalla kyseisen päivän ruokalistan päältä, näin sinulle avautuu valikko, josta voit tarkastella kyseisen päivän ateriaa tarkemmin esimerkiksi ravintoarvotietojen osalta.

Kaikki ruokalistat ovat jatkossa luettavissa myös älypuhelimilla tai muilla mobiililaitteilla. Voit ladata maksuttoman JAMIX MENU mobiilisovelluksen puhelimeesi sovelluskaupasta, jonka avulla näet kaikkien sitä käyttävien ravintoloiden ruokalistat suoraan omalla älypuhelimellasi tai tabletilla. JAMIX MENU -sovellusta käyttäviä ravintoloita voit hakea kätevästi joko listalta tai kartalta tai voit kirjoittaa etsimäsi ravintolan nimen tai paikkakunnan hakukenttään, jolloin ravintola löytyy helposti lukuisista vaihtoehdoista.

Karstulan ruokapalveluiden ravintola löytyy sovelluksesta nimellä: Karstula/Terveysaseman keittiö.

Alla olevasta linkistä pääset kurkistamaan tulevien viikkojen Karstulan ruokapalveluiden eri yksiköiden ruokalistoja.

https://fi.jamix.cloud/apps/menu/?anro=97279

Huomioitavaa, että etenkin näin poikkeuksellisina aikoina muutokset ruokalistoilla ovat mahdollisia.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta