KORONAVIRUSEPIDEMIA: Tiedote (23.3. klo 13)

Julkaistu 23.03.2020

KORONAVIRUSEPIDEMIA: TIEDOTE (23.3. klo 13)

Päivähoito: Toimii normaalisti, mutta pienimuotoisesti. Yhteydenotot muutostilanteissa, Jukka Lehtonen p. 044 459 6644.

Koulu: Suomen hallitus on linjannut 20.3., että kaikille halukkaille 1-3 lk oppilaille tarjotaan lähiopetusta. Hallitus on poistanut ehdon, jonka mukaan lähiopetukseen saavat osallistua vain ne oppilaat, joiden vanhemmat työskentelevät yhteiskunnan kannalta kriittisillä aloilla. Hallitus suosittelee kuitenkin kaikille, myös 1-3 lk oppilaille etäopiskelua, mikäli se perheessä on mahdollista.
Jos perheet tarvitsevat oppilaille lähiopetusta, yhteydenotot rehtori Jaana Talja-Latvalaan p. 044 459 6661.

Työpaja: Työpajan työntekijät palaavat rajoitetusti takaisin työhön. Uusia töitä ei kuitenkaan oteta vastaan ja asiakaskontaktit minimoidaan. Etsivä nuorisotyössä vain välttämättömät asiakaskontaktit hoidetaan lähikontaktissa. Muuten Etsivä nuorisotyöntekijät jatkavat työtään etäkontakteja suosien

Auttaminen: On hienoa, että ihmisten auttamishalu tässä poikkeuksellisessa tilanteessa on herännyt ja erilaisia ryhmiä apua tarvitsevien ihmisten auttamiseksi on perustettu. Tietoa tällaisista ryhmistä saa esim. Facebook-sivustojen (esim. Puskaradio ja Karstulassa tapahtuu) kautta. Kunta suosittaa kuitenkin, että ihmiset eivät luovuta rahojaan tai omia pankkikorttejaan apua tarjoaville tuntemattomille henkilöille!

Rakennushankkeet: Koronavirusepidemiatilanteesta huolimatta yhtenäiskouluhanke etenee. Kilpailutus on käynnistynyt Hilma-järjestelmässä ja se päättyy 15.4. klo 12.00. Liikuntahallin kattoremontin osalta kilpailutus on myös käynnissä ja päättyy 16.4. klo 12.00.

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta