Korvaavaa kouluruokaa koskeva tiedote 31.3.

Julkaistu 31.03.2020

Korvaavaa kouluruokaa koskeva tiedote 31.3.

Suomen hallitus on linjannut, että koululaisten ja opiskelijoiden etäopiskelu jatkuu ainakin 13.5. saakka. Koulussa tarjotun lounaan tai sitä vastaavien ruokapakettien jako aiheuttaa tartuntariskin kasvamisen, mikäli epidemia etenee ja sairastuneiden määrä lisääntyy. Yhdenvertaisuuden vuoksi kunnan johtoryhmä päätyi siihen tulokseen, että kouluruoka korvataan esi-, perusopetuksen sekä lukiolaisten huoltajille kouluruuan raaka-ainekorvauksena etäopiskelun ajalta maksusitoumusta vastaan.
 
Kouluruuan raaka-aine kustannus Karstulassa on 1,02€/päivä/oppilas. Kouluruokakorvaus maksetaan 16.3.-30.5. väliseltä ajalta, niille oppilaille, jotka opiskelevat etänä kotona. Kokonaiskorvaus on 60€/oppilas, joka annetaan maksusitoumuksena perheen itsensä valitsemaan päivittäistavarakauppaan Karstulassa.
 
Maksusitoumus myönnetään kaikille hakijoille. Hakemukset tulee lähettää 9.4. mennessä koulusihteeri Severi Löytösen sähköpostiin severi.loytonen@karstula.fi. Sähköpostissa tulee mainita seuraavat seikat: Hakijan nimi (huoltaja), postiosoite, puhelinnumero ja oppilaan nimi /nimet ja luokka. Lisäksi sähköpostissa tulee mainita, kumpaan kauppaliikkeeseen sitoumuksen haluaa, S-Market Karstulaan vain K-Market Mansikkaan. Maksusitoumus toimitetaan koteihin postitse. Maksusitoumus on käytettävä yhdellä ostokerralla.
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta