Kysely Karstulan sosiaali- ja terveyspalveluista käynnissä

Julkaistu 07.02.2022

Kysely Karstulan sosiaali- ja terveyspalveluista käynnissä

Karstulassa kartoitetaan kuntalaisten ja vapaa-ajan asukkaiden kokemuksia tämänhetkisistä sosiaali- ja terveyspalveluista ja näkemyksiä niiden järjestämisestä tulevaisuudessa. Tuloksia voidaan hyödyntää jatkossa uuden hyvinvointialueen sote-palveluiden organisoinnin suunnittelutyössä.

Kyselyn avulla halutaan saada kuntalaisten ääni kuuluviin ja siksi kaikkien kuntalaisten vastaukset ovat tärkeitä. Kyselytulokset käydään läpi maaliskuussa kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa.

Kyselyn toteuttaa Karstulan kunta yhteistyössä Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sydämen asialla -hankkeen kanssa (https://sydan.fi/keskisuomi/sydamenasiallahanke). Hankkeessa halutaan vahvistaa maaseudun asukkaiden vaikuttamismahdollisuuksia oman asuinalueensa terveyttä edistävän toiminnan kehittämiseen. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus maaseuturahastosta.

Kysely on avoinna 7.2.-20.2.2022. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kunnan Asiointipisteeltä (Virastotie 3), jonne paperiset lomakkeet voi myös palauttaa.

Ohessa linkki kyselyyn  https://link.webropol.com/s/KarstulanKysely

Tiina Saarinen

hyvinvointikoordinaattori

044 459 6511

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta