Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Karstulan ruokapalveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa maukkaita, laadukkaita ja ravitsemussuositusten mukaisia aterioita, jotka tuotetaan asiakaslähtöisesti, tehokkaasti sekä taloudellisesti. Palveluiden kautta pyrimme edistämään asiakkaidemme terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ruokapalvelut ovat ravitsemuksellisen näkökulman lisäksi myös tärkeä osa kasvatusta, hyvinvointia ja hoitoa.

Ruokapalveluiden aterioista pääsevät nauttimaan laaja asiakasryhmä erilaisista lähtökohdista. Ruokaa valmistetaan päiväkoteihin, kouluihin, terveysaseman osastoille, henkilöstöruokailuun sekä kotiin kuljetettavaksi. Suunnittelussa ja käytännön toiminnassa otamme huomioon jokaisen asiakasryhmän erilaiset tarpeet ja toiveet sekä Valtion ravitsemisneuvottelukunnan suositukset eri ikäryhmille. Valmistuksessa käytämme laadukkaita, terveellisiä ja suomalaisia raaka-aineita, pyrkien hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuottajia ja toimijoita. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja ottamaan entistä laajemmin huomioon kestävän kehityksen ja ekologiset ratkaisut.

Ruokapalveluiden kaksi kahviota, jotka sijaitsevat Terveysasemalla ja Himmelissä palvelevat kaikkia kuntalaisia tarjoten lounasta, kahvia ja itse tehtyjä leivonnaisia tai muita herkkuja. Lisäksi teemme myös tilauksesta tarjoiluja erilaisiin juhliin.

 

Alla olevasta painikkeesta löydät viikoittaisen ruokalistan. Seuraavan viikon ruokalista päivitetään perjantaisin kotisivuille.

Heli Pekkanen

vs. ruokapalveluesimies

0444596472

Yksikkö

Ruokapalvelut

Jonna Kinnunen

Ruokapalvelupäällikkö

0444596690

Yksikkö

Ruoka- ja siivouspalvelut

Aukioloajat

Terveysaseman kahvio

Avoinna

Ma-Pe

10.00-13.00

La-Su

suljettu


Lisätietoja

Toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta asiakkailta, ruokailumahdollisuus ainoastaan Saarikan henkilökunnalla. Maksutapana käy poikkeusoloista johtuen korttimaksu tai ruokaliput, ei käteismaksua.

 

Osoite: Hämeenpurontie 9, Karstula

Kunnantalo Himmelin kahvio

Suljettu toistaiseksi poikkeusoloista johtuen

ma-pe

suljettu

la-su

suljettu


Lisätietoja

Himmelin kahvio on suljettu poikkeusoloista johtuen toistaiseksi.

 

Osoite: Virastotie 4, Karstula

 

Palautteesi on tärkeä - se auttaa meitä kehittymään

Hae sivustolta