Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Karstulan ruokapalveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa maukkaita, laadukkaita ja ravitsemussuositusten mukaisia aterioita, jotka tuotetaan asiakaslähtöisesti, tehokkaasti sekä taloudellisesti. Palveluiden kautta pyrimme edistämään asiakkaidemme terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ruokapalvelut ovat ravitsemuksellisen näkökulman lisäksi myös tärkeä osa kasvatusta, hyvinvointia ja hoitoa.

Ruokapalveluiden aterioista pääsevät nauttimaan laaja asiakasryhmä erilaisista lähtökohdista. Ruokaa valmistetaan päiväkoteihin, kouluihin, terveysaseman osastoille, henkilöstöruokailuun sekä kotiin kuljetettavaksi. Suunnittelussa ja käytännön toiminnassa otamme huomioon jokaisen asiakasryhmän erilaiset tarpeet ja toiveet sekä Valtion ravitsemisneuvottelukunnan suositukset eri ikäryhmille. Valmistuksessa käytämme laadukkaita, terveellisiä ja suomalaisia raaka-aineita, pyrkien hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuottajia ja toimijoita. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja ottamaan entistä laajemmin huomioon kestävän kehityksen ja ekologiset ratkaisut.

Ruokapalveluiden kaksi kahviota, jotka sijaitsevat Terveysasemalla ja Himmelissä palvelevat kaikkia kuntalaisia tarjoten lounasta, kahvia ja itse tehtyjä leivonnaisia tai muita herkkuja. Lisäksi teemme myös tilauksesta tarjoiluja erilaisiin juhliin.

 

Karstulan kunnan ruokapalveluiden ruokalistojen julkaisutapa on uudistunut ja toimii jatkossa myös entistä paremmin älypuhelimilla sekä tableteilla!

Jatkossa ruokalistat ovat näkyvissä JAMIX MENU sovelluksen kautta, josta pääsette näkemään viikoittain vaihtuvat ruokalistat. Sovelluksen kautta on nyt myös mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin ruokien tuoteselosteisiin, ravintoainesisältöihin ja GDA-arvioihin.

Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta. Ruokalistoja voi selata 2 viikkoa eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuolipainikkeilla (eteenpäin >, taaksepäin <). Lisäksi pääset ruokalistaa/ateriaa koskeviin tarkempiin tietoihin kuten ravintoainesisältöön, klikkaamalla kyseisen päivän ruokalistan päältä.

Kaikki ruokalistat ovat jatkossa luettavissa myös älypuhelimilla tai muilla mobiililaitteilla. Voit ladata maksuttoman JAMIX MENU mobiilisovelluksen puhelimeesi sovelluskaupasta (App Store, Google Play ja Windows Phone Store). JAMIX MENU -sovellusta käyttäviä ravintoloita voit hakea kätevästi joko listalta tai kartalta. Voit myös lisätä oman ravintolasi suosikkitietoihisi, jolloin pääset aina helposti ja suoraan kyseisen ravintolan ruokalistalle.

Karstulan ruokapalveluiden ravintola löytyy sovelluksesta nimellä: Karstula/Ruokapalvelut

Alla olevasta linkistä pääset kurkistamaan suoraan Karstulan ruokapalveluiden ruokalistaa eri yksiköihin tuleville viikoille.

Karstulan kunnan ruokalistat löydät alla olevasta linkistä:

https://fi.jamix.cloud/apps/menu/?anro=97279

Huomioitavaa, että etenkin näin poikkeuksellisina aikoina muutokset ruokalistoilla ovat mahdollisia.

Heli Pekkanen

vt. Ruokapalvelupäällikkö

044 459 6472

Yksikkö

Ruoka- ja siivouspalvelut

Aukioloajat

Terveysaseman kahvio

Avoinna

Ma-Pe

10.00-13.00

La-Su

suljettu


Lisätietoja

Toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta asiakkailta, ruokailumahdollisuus ainoastaan Saarikan henkilökunnalla. Maksutapana käy poikkeusoloista johtuen korttimaksu tai ruokaliput, ei käteismaksua.

 

Osoite: Hämeenpurontie 9, Karstula

Kunnantalo Himmelin kahvio

Suljettu toistaiseksi poikkeusoloista johtuen

ma-pe

suljettu

la-su

suljettu


Lisätietoja

Himmelin kahvio on suljettu poikkeusoloista johtuen toistaiseksi.

 

Osoite: Virastotie 4, Karstula

 

Palautteesi on tärkeä - se auttaa meitä kehittymään

Hae sivustolta