Tolppilan koulun irtaimisto huutokaupataan ke 4.9. klo 15-18

Julkaistu 28.08.2019

Tolppilan koulun irtaimisto huutokaupataan ke 4.9. klo 15-18

Tolppilan koulun irtaimisto huutokaupataan ennen kiinteistön purkutöiden alkua. Huutokauppa pidetään Tolppilan liikuntasalissa sekä käsityöluokassa (Koulutie 7). Yleisöllä on mahdollisuus tutustua huutokaupattaviin tavaroihin etukäteen ti 3.9. klo 15-18. Tällöin on myös mahdollista ostaa jo valmiiksi hinnoiteltuja tuotteita. Irtaimistossa on myynnissä mm. keittiötarvikkeita, höyläpenkkejä, puutyökaluja, toimistotarvikkeita, opetustauluja, penkkejä, pulpetteja, kaappeja, Suomen presidenttien taulut, jne. Kannattaa tulla tutustumaan.

Osa irtaimistosta myydään tarjousten perusteella ja näiden tuotteiden osalta kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Tavarat ovat esillä ja tarjouksia otetaan vastaan tiistaina ja keskiviikkona 3.-4.9.2019. Tarjouksen voi tehdä myös ei myytäväksi merkatuista tavaroista tai rakennuksen osista, jos niiden ostoon on kiinnostusta ja myynti mahdollista.

Tolppilan koulun irtaimisto huutokaupataan ja myydään, koska koulu on kärsinyt sisäilmaongelmista viime vuosien aikana. Kunta on tehnyt kiinteistöstä purkupäätöksen ja kaikki mahdollinen hyödynnettävissä oleva irtain otetaan joko hyötykäyttöön tai kaupataan edelleen.

Irtaimisto myydään sisäilmaongelmaisesta koulusta ja niitä ei ole puhdistettu, eli osto tehdään omalla vastuulla.

Ostetut tuotteet tulee viedä huutokaupan päätyttyä pois. Suuremmista tuotteista voidaan sopia erikseen mutta kaikki tulee olla siirrettynä pois viimeistään perjantaina 6.9.2019.

Tervetuloa huutokauppaan! Maksuna käy käteinen ja kortti.

EDIT: (2.9.2019 klo 15.25) Frans Toikkasen 13/50 Aamu -78 -taulu on poistettu myytävien kohteiden joukosta, sillä se on museoitavien esineiden listalla.
EDIT: (4.9.2019 klo 11.07) Lisätty huutokaupattavien tavaroiden lista

Juha Pekka Luoma

Kiinteistöinsinööri

044 459 6625

Yksikkö

Tekninen palvelukeskus

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta