Turvallisen arjen säilymisen puolesta

Julkaistu 26.03.2020

Turvallisen arjen säilymisen puolesta

Koronavirusepidemiasta johtuva poikkeustila on muuttanut rajusti arkeamme. Meidän on pitänyt keksiä uusia tapoja toimittaa normaaleja, päivittäisiä asioita kuten käydä kaupassa, tehdä töitä, harrastaa ja liikkua.

Koronaviruksen aiheuttamista vaikeuksista ovat eniten kärsineet paikkakunnan yrittäjät. Karstulan kunta on tästä huolissaan ja haluaa omalta osaltaan olla tukemassa paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä, kokoamalla yhteen yritysten tarjoamat poikkeusolojen palvelut Karstulan alueella.

Karstulan kunnan internet-sivujen yhteyteen kokoamme erillisen sivuston, johon listaamme kaikki yritysten meille ilmoittamat toimet, joilla kuntalaisten arkea tässä poikkeuksellisessa tilanteessa voidaan helpottaa. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi riskiryhmien omat kauppavuorot ja erilaiset kotiinkuljetuspalvelut.

Sivut päivittyvät sitä mukaan, kun uusia tuotteita ja palvelumuotoja meille ilmoitetaan. Myös kuntalaisilta toivotaan uusia ideoita poikkeusjärjestelyiden palveluiden suhteen. Tiedä vaikka joku yrittäjä nappaisi niistä idean toteutettavaksi.

Palvelut voi ilmoittaa sähköpostilla viestinta@karstula.fi tai p. 044 459 6510.

Otsikot sivustolla tulevat olemaan:

  • KAUPPAPALVELUT
  • RAVINTOLAPALVELUT
  • TERVEYS JA HYVINVOINTI
  • HARRASTUKSET JA VAPAA-AIKA
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta