Majoitus

Majoitus

Olitpa sitten matkalla yksin tai perheen kanssa, on majoitusvaihtoehtoja tarjolla monipuolisesti. Majoittua voit korkeatasoisella leirintäalueella, hotellitasoisissa huoneissa tai usean hengen hyvin varustelluissa mökeissä. Lyhyempiä pysähdyksiä varten löytyy keskustan tuntumasta hyvätasoista huonemajoitusta.

Alle on listattu Karstulan alueella majoituspalveluja tarjoavat yritykset.


Karstulan Evankelinen Opisto tarjoaa majoitusta 1-2 hengen huoneissa kauniilla paikalla, Päällinjärven rannalla, aivan Karstulan keskustan tuntumassa. Majoitustiloja on noin 100 henkilölle ja huoneita on myös inva-varustuksella. Huoneissa oma wc ja kylpyhuone, liinavaatteet ja wifi -yhteys sisältyvät majoituksen hintaan. Aamupala ja muut ruokailut tarjolla sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: www.keokarstula.fi

 


Karavaanialue Iso Mies Karstulan Humpilla on ykkösvaihtoehto kaikille karavaanareille karavaanielämiseen. Neljän hehtaarin hyvin hoidettu nurmialue sijaitsee Iso-Korppisen rannalla, valtatie 13 varrella. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta, pub olutoikeuksin ja kioski.

Varustus: hyvät telttapaikat, 100 vaunupaikkaa, joista 80 sähköistettyjä, nykyaikaiset huoltotilat, 6 suihkua, 5 WC:tä, keittiö, astianpesu- ja vaatehuoltotila, lastenhoitohuone, 3 tavallista saunaa, 1 savusauna, grillikatos, lasten leikkipaikka, frisbeegolf, beachvolley.

Lisätietoja: www.isomies.net

 


Hotelli Wanha Kammari tarjoaa monipuoliset ja tasokkaat majoitusvaihtoehdot. Majoittujille maksuttomassa käytössä mm. langaton verkkoyhteys, saunaosasto sekä itsepalvelukeittiö. Pienhotellin jokaisessa huoneessa on myös oma suihku ja wc. Avoinna: ympäri vuoden.

Varustus: suihkut, wc:t, saunaosasto, mahdollisuus solariumiin.
6 kpl kahden hengen huoneita, 2 kpl yhden hengen huoneita, yksi 4-5- hengen huoneisto, yksi neljän hengen sviitti (sisältää saunan), yksi 4-5 hengen mökki (keittomahdollisuus, sisäsauna, wc).

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi

 


Myllyjoki Camping on vuonna 2014 avautunut karavaanialue Wanhat Wehkeet -matkailualueella. Alueelta löytyy vaunupaikkoja, kuusi kappaletta 5 hengen majoitusmökkejä (mökeissä omat WC:t ja TV:t), huoltorakennus sekä korsusauna.

Alueelle on rakentunut myös lasten leikkipuisto sekä kotieläinpiha. Käytettävissä on myös Wanhat Wehkeet Oy:n muut palvelut, kuten keilahalli, museo, kesäteatteri, pienoiskylpylä sekä ruoka- ja juhlatilat.

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi

 


Lomamökit

Lue lisää

Hae sivustolta