Majoitus

Majoitus

Tähän on listattu Karstulan alueella majoituspalveluja tarjoavat yritykset.


Karstulan Evankelinen Opisto tarjoaa majoitusta 1-2 hengen huoneissa kauniilla paikalla, Päällinjärven rannalla, aivan Karstulan keskustan tuntumassa. Majoitustiloja on noin 100 henkilölle ja huoneita on myös inva-varustuksella. Huoneissa oma wc ja kylpyhuone, liinavaatteet ja wifi -yhteys sisältyvät majoituksen hintaan. Aamupala ja muut ruokailut tarjolla sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: www.keokarstula.fi

 


Karavaanialue Iso Mies Karstulan Humpilla on ykkösvaihtoehto kaikille karavaanareille karavaanielämiseen. Neljän hehtaarin hyvin hoidettu nurmialue sijaitsee Iso-Korppisen rannalla, valtatie 13 varrella. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta, pub olutoikeuksin ja kioski.

Varustus: hyvät telttapaikat, 100 vaunupaikkaa, joista 80 sähköistettyjä, nykyaikaiset huoltotilat, 6 suihkua, 5 WC:tä, keittiö, astianpesu- ja vaatehuoltotila, lastenhoitohuone, 3 tavallista saunaa, 1 savusauna, grillikatos, lasten leikkipaikka, frisbeegolf, beachvolley.

Lisätietoja: www.isomies.net

 


Hotelli Wanha Kammari tarjoaa monipuoliset ja tasokkaat majoitusvaihtoehdot. Majoittujille maksuttomassa käytössä mm. langaton verkkoyhteys, saunaosasto sekä itsepalvelukeittiö. Pienhotellin jokaisessa huoneessa on myös oma suihku ja wc. Avoinna: ympäri vuoden.

Varustus: suihkut, wc:t, saunaosasto, mahdollisuus solariumiin.
6 kpl kahden hengen huoneita, 2 kpl yhden hengen huoneita, yksi 4-5- hengen huoneisto, yksi neljän hengen sviitti (sisältää saunan), yksi 4-5 hengen mökki (keittomahdollisuus, sisäsauna, wc).

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi

 


Myllyjoki Camping on vuonna 2014 avautunut karavaanialue Wanhat Wehkeet -matkailualueella. Alueelta löytyy vaunupaikkoja, kuusi kappaletta 5 hengen majoitusmökkejä (mökeissä omat WC:t ja TV:t), huoltorakennus sekä korsusauna.

Alueelle on rakentunut myös lasten leikkipuisto sekä kotieläinpiha. Käytettävissä on myös Wanhat Wehkeet Oy:n muut palvelut, kuten keilahalli, museo, kesäteatteri, pienoiskylpylä sekä ruoka- ja juhlatilat.

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi

 


Lomamökit

Lue lisää

Hae sivustolta