Ruokailu

Ruokailu

Herkutellen a la carte –ravintolassa tai pikaruokaa nopeaan nälkään –erilaisia ruokapaikkoja löytyy moneen makuun! Voit nautiskella ravintolan antimista idyllisessä Ravintola NättiJussissa keskustassa. Erilaisten elämysten ja ruokailun yhdistäminen onnistuu parhaiten Wanhat Wehkeet –automuseossa. Herkkusuut palkitaan Lounas-Kahvila Hertassa tuoreilla leivoksilla. Vaihtoehtoja on.

Tälle sivulle olemme koonneet ruokailupalveluita tarjoavat yritykset Karstulassa.


Ravintola NättiJussi on tunnelmallinen, viihtyisä ja savuton ruoka- ja illanviettopaikka Karstulan keskustassa. NättiJussi tarjoilee maittavat lounaat, pizzat ja á la carte -annokset. A-oikeudet. Viikonloppuisin ravintolassa pistetään jalalla koreasti ja rohkeimmat pääsevät kokeilemaan taitojaan karaokessa. Alakerrassa myös sauna- ja kokoustilat. Ravintolapaikkoja on noin 170, lisäksi kesäterassilla 100 ap. Viihtyisä ravintola sopii tilauksesta hyvin myös juhlien, ryhmäruokailujen ja -kahvitusten pitopaikaksi.

Lisätietoja: Facebook

 


Lounas-Kahvila Hertassa herkkusuut ja tuoreet leivonnaiset kohtaavat toisensa. Hertta loihtii suurella sydämellä niin makeat kuin suolaisetkin herkut juhlaan ja arkeen. Hertan väki tarjoaa sinulle kahvila- ja lounaspalvelut, tilauksesta pitopalvelun, kokouspalvelun sekä tilaustuotteina leivonnaiset, suolaiset ja ruoat. Arkipäivisin tarjolla oleva lounasruoka on perinteistä kotiruokaa, myös keittovaihtoehto, lisukkeena runsaasti salaatteja. Lisäksi tarjolla on myös listaruoat ja ”take away” -mahdollisuus.

Lisätietoja:  www.kahvilahertta.fi   Facebook

 


Karstulan Teboil. Jyväskylästä Karstulaan päin ajettaessa tulijaa tervehtii ensimmäisenä taajama-alueelle saavuttaessa Teboil, josta nälkäiset matkaajat voivat ensimmäisenä saada nälkäänsä helpotusta. Poikkea siis lounaalle, kahville tai vaikka veikkaamaan Teboilille! Huoltoasemalta saat myös tarvittaessa kalastusluvat.

Lisätietoja: www.teboil.fi  Facebook

 


Topsa-Grilli on karstusille kuin Rooma – kaikki tiet vievät sinne. Herkullinen grilliruoka ja kesäisin tarjolla olevat pehmikset ovat tunnettuja paikkakuntalaisten keskuudessa, tiedossa on myöskin pienten tikkuperunoiden annoskoko (kannattaa varata kaveri mukaan syömään). Topsalta saat maukkaat grilliherkut, kahvilatuotteet ja elintarvikkeet, paikalla on myös Veikkauksen pelipiste.

Lisätietoja: Facebook

 


Firat Kebab-Pizzeria tarjoaa maistuvat kebabit ja pizzat aivan Karstulan keskustassa. Pizzeriassa on harvoin tyhjää – paikkakuntalaiset ovat ottaneet ystävällisen henkilökunnan ja lautasta isommat annokset omakseen. Tule paikan päälle nauttimaan tai ota mukaan!

Lisätietoja: Facebook

 


Matkailualue Wanhat Wehkeet yhteydessä oleva WW Täyskaato -keilahallista saat nopeasti ja vaivattomasti herkulliset pizzat. Viihtyisät ja tilavat puitteet ruokailuun niin pieneen kuin vähän isompaankin nälkään. Ruokailun lomassa voi koettaa onneaan myös 6-rataisella keilaradalla, joka avattiin käyttöön maaliskuussa 2010.

Matkailualueelta löytyy myös Wanhan ajan Kahvila, jossa voi nauttia kahvia makean kera.

Isommille ryhmille (max. 250 henkeä) onnistuu myös tilausruokailut. Otathan niistä aina etukäteen yhteyttä matkailualueen yrittäjiin.

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi   Facebook

 


Karstulan Evankelisen Opiston hyvän tuulen ravintola tarjoaa maittavaa lounasta arkisin. Runsas lounaspöytä sisältää monipuolisen salaattibuffetin, lämpimän pääruoan ja kasvislisäkkeen, energialisäkkeen, leipävalikoiman, juomat sekä jälkiruuan ja kahvin/teen.

Ravintola palvelee tilauksesta myös erilaisten juhlien, kokousten ja tilaisuuksien ym. järjestelyissä. Vietä juhlat tai tilaa ja nouda ruuat, kakut tai muut herkulliset leivonnaiset mukaasi.

Lisätietoja: www.keokarstula.fi   Facebook

 


Hae sivustolta