Ruokailu

Ruokailu

Tälle sivulle olemme koonneet ruokailupalveluita tarjoavat yritykset Karstulassa.


Lounas-Kahvila Hertta on tunnelmallinen, viihtyisä ja savuton ruoka- ja illanviettopaikka Karstulan keskustassa. Hertta tarjoilee maittavat lounaat, pizzat ja lista-annokset. A-oikeudet. Viikonloppuisin ravintolassa pistetään jalalla koreasti. Alakerrassa myös sauna- ja kokoustilat. Ravintolapaikkoja on noin 170, lisäksi kesäterassilla 100 ap. Viihtyisä ravintola sopii tilauksesta hyvin myös juhlien, ryhmäruokailujen ja -kahvitusten pitopaikaksi. Hertta loihtii suurella sydämellä niin makeat kuin suolaisetkin herkut juhlaan ja arkeen. Hertan väki tarjoaa sinulle kahvila- ja lounaspalvelut, tilauksesta pitopalvelun, kokouspalvelun sekä tilaustuotteina leivonnaiset, suolaiset ja ruoat. Arkipäivisin tarjolla oleva lounasruoka on perinteistä kotiruokaa, myös keittovaihtoehto, lisukkeena runsaasti salaatteja.

Lisätietoja:  www.kahvilahertta.fi   Facebook

 


Lähikontti. Kontin väki tarjoaa sinulle kahvila- ja lounaspalvelut tyylillä ja taidolla. Tarjolla on monenlaisia lähiruokaherkkuja ja yritys myy vain eettisesti tuotettuja ruoka- ja muita tuotteita. Arkipäivisin tarjolla on keittolounas. Ruokalistalta voit tilata makusi mukaan mm. salaatin, burgerin tai täytetyn vohvelin. Tilauksesta kokouspalvelu sekä tilaustuotteina leivonnaiset, suolaiset ja ruoat. Kesäisin käytössä on iso terassi, josta osa lasitettu. Lähinkontin tiloissa on myös tuotemyyntiä lähi- ja luomutuotteita sekä vaatteita ja asusteita.

Lisätietoja:  www.lahikontti.fi     Facebook

 


Topsa-Grilli on karstusille kuin Rooma – kaikki tiet vievät sinne. Herkullinen grilliruoka ja kesäisin tarjolla olevat pehmikset ovat tunnettuja paikkakuntalaisten keskuudessa, tiedossa on myöskin pienten tikkuperunoiden annoskoko (kannattaa varata kaveri mukaan syömään). Topsalta saat maukkaat grilliherkut, kahvilatuotteet ja elintarvikkeet, paikalla on myös Veikkauksen pelipiste.

Lisätietoja: Facebook

 


Firat Kebab-Pizzeria tarjoaa maistuvat kebabit ja pizzat aivan Karstulan keskustassa. Pizzeriassa on harvoin tyhjää – paikkakuntalaiset ovat ottaneet ystävällisen henkilökunnan ja lautasta isommat annokset omakseen. Tule paikan päälle nauttimaan tai ota mukaan!

Lisätietoja: Facebook

 


Matkailualue Wanhat Wehkeet yhteydessä oleva WW Täyskaato -keilahallista saat nopeasti ja vaivattomasti herkulliset pizzat. Viihtyisät ja tilavat puitteet ruokailuun niin pieneen kuin vähän isompaankin nälkään. Ruokailun lomassa voi koettaa onneaan myös 6-rataisella keilaradalla, minigolfradalla tai tutustua WW Automuseoon.

Matkailualueelta löytyy myös Wanhan ajan Kahvila, jossa voi nauttia kahvia makean kera.

Isommille ryhmille (max. 250 henkeä) onnistuu myös tilausruokailut. Otathan niistä aina etukäteen yhteyttä matkailualueen yrittäjiin.

Lisätietoja: www.wanhatwehkeet.fi   Facebook

 


Karstulan Evankelisen Opiston hyvän tuulen ravintola tarjoaa maittavaa lounasta arkisin. Runsas lounaspöytä sisältää monipuolisen salaattibuffetin, lämpimän pääruoan ja kasvislisäkkeen, energialisäkkeen, leipävalikoiman, juomat sekä jälkiruuan ja kahvin/teen.

Ravintola palvelee tilauksesta myös erilaisten juhlien, kokousten ja tilaisuuksien ym. järjestelyissä. Vietä juhlat tai tilaa ja nouda ruuat, kakut tai muut herkulliset leivonnaiset mukaasi.

Lisätietoja: www.keokarstula.fi   Facebook

 


Hae sivustolta