Kaavoitus

Kaavoitus

Karttapalvelu-sivuilla ovat voimassa olevat yleis- ja asemakaavat
Pohjoisen Keski-Suomen karttapalvelusta löytyy Karstulan kunnan voimassa olevat yleis- ja asemakaavat. Asemakaavakarttojen merkintöjen selitykset sekä asemakaavamääräykset saat näkyville asemakaavojen kaavarajaukset Karstula-toiminnon kautta. Yleiskaavoista palvelussa on tällä hetkellä nähtävissä vain kaavakartat. Karttapalvelun kautta voit myös tulostaa kaavaotteita omaan käyttöön. Viralliset kaavaotteet esimerkiksi lupahakemuksiin on tilattava Karstulan kunnan teknisestä palvelukeskuksesta p. 044 459 6637 (rakennustarkastaja) tai kaavoituksesta.

Asemakaavayhdistelmä
Myös asemakaavayhdistelmästä löydät voimassa olevat asemakaavat Karstulan alueelta.
Palvelusta saat näkyviin esimerkiksi kiinteistöjen kiinteistörajat sekä kaavakarttojen merkintöjen selitykset ja määräykset. Palvelun kautta on mahdollista tulostaa myös kaavaotteita omaan käyttöön. Viralliset kaavaotteet esimerkiksi lupahakemuksiin on tilattava Karstulan kunnan teknisestä palvelukeskuksesta p. 044 459 6637 (rakennustarkastaja) tai kaavoituksesta

Maakuntakaava
Maakuntakaava on yleispiirteinen maakunnan alueidenkäyttösuunnitelma, jonka lähtökohtana ovat maakuntasuunnitelman tavoitteet ja strategiat. Siinä esitetään alueidenkäytön ja yhdyskuntarakenteen periaatteet ja osoitetaan maakunnan kehittämisen kannalta tarpeellisia alueita. Maakuntakaavassa käsitellään vain koko maakuntaa, seutukuntia tai useampia kuntia koskevia vaikutuksia ja tarpeita. Maakuntakaavan aikatähtäys on 10-20 vuotta. 


Hae sivustolta