Käsityötalo

Käsityötalo

Karstulan Käsityötalo on kaikkien käsityön harrastajien ja niitä arvostavien aarreaitta. Myynnissä on lahjatavaraa sekä talon omia tuotteita mm. kudonnaisia. Käsityöihmisille myynnissä on hyvä valikoima edullisia matonkuteita ja poppanakuteita, huovutusvillaa ja erilaisia lankoja.

Myös Sinä voit tuoda itse tekemiäsi tuotteita Käsityötalolle kaikkien ihasteltavaksi ja ostettavaksi. Kysy myyntitilipalvelustamme, yhteystiedot alempana.

Tuotteiden myynnin lisäksi Käsityötalo tarjoaa kaikille mahdollisuuden tulla tekemään käsitöitä itse. Käsityötalossa on mahdollisuus kenen tahansa kutoa mattoja, poppanoita ja liinoja. Talosta löytyy kangaspuiden lisäksi ompelukone, saumuri ja kankaanpainannan välineet. Paikalla on asiantunteva neuvoja. Loimenluontipalvelu palvelee kotikutojia.

Tekijä maksaa materiaalikulujensa lisäksi vain päivämaksun 5 €. Kausikortit: viikko 15 €, 2 viikkoa 25 €, 1 kuukausi 35 €.  Tee ajanvaraus työskentelyäsi varten ajoissa. Voit kutoa aivan oman maton tai ihanan poppanaliinan – juuri sellaisen kuin itse haluat!

Käsityötalolla tehdään myös tilaustöitä, kysy toiveillesi toteutusaikataulua ja hinnoittelutietoja!

Tervetuloa tutustumaan Käsityötalon tarjontaan! 

Aukioloajat

Käsityötalo

Myymälä avoinna 3.6-10.8.2024:

ma

suljettu

ti-pe

10-17

la

9-14


Käsityötalo

044 459 6598

Toimipaikka

Keskustie 11 b, 43500 Karstula

Hae sivustolta