Heikin Tupa

Heikin Tupa

Heikin Tupa on eri-ikäisten kuntalaisten yhteinen olohuone, jonne kuntalaiset voivat kokoontua viettämään aikaa ja tekemään erilaisia asioita yhdessä. Heikin Tuvan toiminnan suunnittelevat käyttäjät. Järjestö- ja yhdistystoimijat voivat käyttää Heikin Tuvan tiloja maksutta kaikille avoimen toiminnan järjestämiseen. Heikin Tupa sijaitsee kunnan Asiointipisteen kanssa samassa kiinteistössä.

Heikin Tuvalla järjestettävän toiminnan periaatteena on tarjota monipuolisesti eri-ikäisten kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävää toimintaa. Heikin Tuvalla arvostamme suvaitsevaisuutta, yhdessä tekemistä ja eri-ikäisten ihmisten ainutlaatuisuuden kunnioittamista. Järjestettyyn toimintaan osallistumisen lisäksi kuntalaiset ovat tervetulleita myös oleskelemaan ja tapaamaan tuttuja Heikin Tuvan yleisenä aukioloaikana.

Koulun väistötilatarpeen vuoksi Heikin Tuvan toimintaa on väliaikaisesti supistettu. Tiloissa jatkuvat terveydenhoitajan vastaanottotoiminta sekä syksystä 2019 alkaen liikuntaneuvonta. Lisäksi aulassa voi lukea Keskisuomalainen-sanomalehteä.

Heikin Tuvan tilaa on myös väistötilanteen aikana mahdollista käyttää pienimuotoisen toiminnan järjestämiseen. Heikin Tuvan toiminnasta vastaa kunnan hyvinvointivastaava.

Tykkää Heikin Tuvasta Facebookissa niin näet ajankohtaisimmat tapahtumat! 

 

Mirka Oinonen

hyvinvointivastaava

+358 44 459 6511

Toimipaikka

Kunnantalo Himmeli
Virastotie 4
43500 Karstula

Lisätietoja

Tavattavissa kunnantalo Himmelissä arkipäivisin klo 8.00-15.00.

Heikin Tupa

+358 44 459 6511

Toimipaikka

Virastotie 3
43500 Karstula

Lisätietoja

Avoinna arkipäivisin klo 9.-11.00 ja 12.-15.00 tai sopimuksen mukaan.

 

 

 

 

Hae sivustolta