Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla olevat työpaikat ovat Karstulan kunnan avoimia työpaikkoja.

Haemme

Liikunnan- ja terveystiedon tuntiopettajaa
Hakuaika päättuu 28.5.2021 klo 16.00

Haemme aktiiviseen ja innostuvaan joukkoomme yläkoulun ja lukion liikunnan ja terveystiedon määräaikaista tuntiopettajaa. Karstulan lukiossa opiskelee 90 oppilasta ja perusopetuksessa on 420 oppilasta. Haettavana olevassa tehtävässä opetustunnit painottuvat poikien liikunnan opetukseen sekä yläkoulussa että lukiossa.

Hakijalta toivomme yhteistyötaitoja ja laaja-alaista osaamista liikunnallisen elämäntavan edistamisessä sekä lukion uuden opetussuunnitelman linjausten tuntemusta.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/liikunnan-ja-terveystiedon-tuntiopettaja-359402/

 

Erityisluokanopettajaa
Hakuaika päättyy 6.6.2021

Edellytämme opetushenkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen mukaista erityisopettajan kelpoisuutta.
Arvostamme erilaisten perusopetuksessa käytettävien tukimuotojen tuntemusta sekä taitoa suunnitella ja kehittää erityisopetusta koulumme tarpeisiin sopivaksi.

Hakijalta edellytämme myös kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä opettajien, erityisopettajien, vanhempien sekä oppilashuollon toimijoiden kanssa. Arvostamme oppilaslähtöistä työotetta, opettajakokemusta, sujuvia tvt-taitoja sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävien hoitaminen vaatii joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erityisluokanopettaja-364926-1/ 

 

Koulunkäynninohjaajia
Hakuaika päättyy 6.6.

Etsimme Karstulan perusopetukseen alakoululle kahta koulunkäynninohjaajaa. Uusi yhtenäiskoulumme valmistuu 1.8.2021, ja tiimissämme on jo useampia koulunkäynninohjaajia opettajien tukena. Kaipaamme kahta lisätyöntekijää oppilaillemme oppimisen haasteiden helpottamiseen.

Lue lisää: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/koulunkaynninohjaajia-364912/

 

Lastenhoitajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin
Hakuaika päättyy 31.12.2021

Etsimme seutukunnalta varhaiskasvatuksemme henkilöstöön lyhytaikaisten sijaisuuksien tekijöitä sekä päiväkotiin, vuoropäiväkotiin että perhepäivähoidon toimipisteisiin. Arvostamme alan koulutusta, lastenhoidon työkokemusta ja arjen tietoteknisiä valmiuksia. Lyhytaikaisissa sijaistuksissa myös asetusten mukaista kelpoisuutta vailla olevat voidaan huomioida työtehtäviin otettaessa.

Lue lisää https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lastenhoitajia-lyhytaikaisiin-sijaisuuksiin-352156-1/

 

Muita avoimia työpaikkoja löydät Kuntarekry.fi sekä Te-palveluista

 

Nuorten kesätyöllistäminen

Lue lisää

Hae sivustolta