Lasten päiväleirit 2022

Lasten päiväleirit 2022

Leiri 1 (6.-10.6.2022)
Leiri 2 (13.-17.6.2022)
Leiri 3 (20.-23.6.2022)

Karstulan kunta järjestää kesällä taas päiväleirejä edellisvuosien tapaan karstulalaisille lapsille. Leireille voivat ilmoittautua syksyllä  1. – 6. luokan aloittavat oppilaat.

Päiväleirien pääpaikkana toimii Nuorisotalo. Leirin toimintaa voidaan kuitenkin järjestää myös muissa toimipisteissä. Näin pyrimme takamaan kaikille mukavan ja monipuolisen kesäleirikokemukseen.

Päiväleirin tavoitteena on tuoda lapsille liikettä ja toimintaa kesälomapäiviin, tarjota luontoelämyksiä, mukavaa seuraa ja kivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä.

Leirin aikana tutustutaan Karstulan ja lähialueen luonto- ja ulkoliikuntapaikkoihin, joihin kuljetaan yhdessä pyöräillen. Leirin aikana ollaan ulkona mahdollisimman paljon, aina kun se sään puolesta on mahdollista. Leiripäivät koostuvat monipuolisesta tekemisestä niin sisällä kuin ulkona, ohjelmassa on mm. uintia, pihaleikkejä, retkiä, askartelua ja lautapelejä. Leirille osallistuvilla lapsilla ei tarvitse olla mitään urheilullisia erityistaitoja. Riittää, kun omistaa polkupyörän ja osaa ajaa sillä ilman apurenkaita. Muista aina myös kypärä.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja se sisältää lounaan ja välipalan. Leiripäivä päättyy klo 15.30. Tarkemmat tiedot saatte ilmoittautumisen jälkeen lähetetyssä leirikirjeessä.

Leirin vastuuohjaajana toimii vapaa-aikasihteeri Risto Manni. Lisäksi ohjaustehtävissä toimii muita kunnan työntekijöitä sekä 4H yhdistys ja nuoria kesätyöntekijöitä.

Leiriviikoille voi ilmoittautua tarpeen mukaan, joko yhdelle tai useammalle leiriviikolle.
Ilmoittautuminen avautuu ma 4.4. klo 8.00. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU PÄIVÄLEIRILLE TÄSTÄ

Päiväleiri maksaa 35€/viikko/lapsi.
Leiriviikot laskutetaan kesäkuussa.

 

Risto Manni

vapaa-aikasihteeri

044 459 6652

Yksikkö

Nuorisopalvelut. Leiritoiminta.

Hae sivustolta