Lasten päiväleirit 2021

Lasten päiväleirit 2021

Leiri 1 (7.-11.6.2021)
Leiri 2 (14.-18.6.2021)
Leiri 3 (21.-24.6.2021)

Karstulan kunta järjestää kesällä taas päiväleirejä edellisvuosien tapaan karstulalaisille lapsille. Leireille voivat ilmoittautua syksyllä  1. – 5. luokan aloittavat oppilaat.

Huomioitavaa on, että koronavirusepidemia saattaa aiheuttaa toimintaan muutoksia.
Mahdollisista muutoksista tiedotetaan suoraan ilmoittautuneille.

Päiväleirien pääpaikkana toimii Nuorisotalo. Leirin toimintaa hajautetaan tarvittaessa eri toimipisteisiin. Näillä järjestelyillä pyrimme takamaan kaikille halukkaille mahdollisuuden mukavaan ja turvalliseen kesäleirikokemukseen.

Päiväleirin tavoitteena on tuoda lapsille liikettä ja toimintaa kesälomapäiviin, tarjota luontoelämyksiä, mukavaa seuraa ja kivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä.

Leirin aikana tutustutaan Karstulan ja lähialueen luonto- ja ulkoliikuntapaikkoihin, joihin kuljetaan yhdessä pyöräillen. Leirin aikana ollaan ulkona mahdollisimman paljon, aina kun se sään puolesta on mahdollista. Leiripäivät koostuvat monipuolisesta tekemisestä niin sisällä kuin ulkona, ohjelmassa mm. uintia, pihaleikkejä, retkiä, askartelua ja lautapelejä. Leirille osallistuvilla lapsilla ei tarvitse olla mitään urheilullisia erityistaitoja. Riittää, kun omistaa polkupyörän ja osaa ajaa sillä ilman apurenkaita. Muista aina myös kypärä.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja se sisältää lounaan ja välipalan. Leiripäivä päättyy klo 15.30. Tarkemmat tiedot saatte ilmoittautumisen jälkeen lähetetyssä leirikirjeessä.

Leirin vastuuohjaajana toimii vapaa-aikasihteeri Risto Manni. Lisäksi ohjaustehtävissä toimii muita kunnan työntekijöitä sekä 4H yhdistys ja nuoria kesätyöntekijöitä.

Leiriviikoille voi ilmoittautua tarpeen mukaan, joko yhdelle tai useammalle leiriviikolle.
Ilmoittautuminen avautuu viikolla 14.

ILMOITTAUDU PÄIVÄLEIRILLE TÄSTÄ

Päiväleiri maksaa 30€/viikko/lapsi. Sisaralennus: 25€/viikko/perheen toinen lapsi.
Leiriviikot laskutetaan kesäkuussa.

Risto Manni

vapaa-aikasihteeri

044 459 6652

Yksikkö

Nuorisopalvelut. Leiritoiminta.

Tiina Saarinen

vs. hyvinvointivastaava

+358 44 459 6511

Toimipaikka

Heikin Tupa
Virastotie 3
43500 Karstula

Hae sivustolta