Lasten päiväleirit 2020

Lasten päiväleirit 2020

Leiri 1 (1.-5.6.2020)
Leiri 2 (8.-11.6.2020)
Leiri 3 (15.-18.6.2020) 

Päiväleirin tavoitteena on tuoda lapsille liikettä ja toimintaa kesälomapäiviin, tarjota luontoelämyksiä, mukavaa seuraa ja kivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä. Leiri on tarkoitettu karstusille alakouluikäisille lapsille ja on hyvä vaihtoehto niille viikoille, jolloin vanhempien lomat eivät vielä ole alkaneet.

Leirin aikana tutustutaan Karstulan ja lähialueen luonto- ja ulkoliikuntapaikkoihin, joihin kuljetaan yhdessä pyöräillen. Leirin viikko-ohjelma sisältää mm. uintia, pallopelejä, pihaleikkejä ja retkiä. Leirille osallistuvilla lapsilla ei tarvitse olla mitään urheilullisia erityistaitoja. Riittää, kun omistaa polkupyörän ja osaa ajaa sillä ilman apurenkaita.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja se sisältää lounaan ja välipalan. Leiripäivä päättyy klo 15.30. Leirin kotipaikkana toimii Kruukkilan kotiseututalo, josta päivät alkavat ja jonne ne myös päättyvät.

Leirin aikana ollaan ulkona mahdollisimman paljon, aina kun se sään puolesta on mahdollista. Ulkoilun lisäksi leirillä liikutaan, askarrellaan, pelataan lautapelejä ja valmistetaan välipaloja yhdessä. Leiritoimintaan sisällytetään myös paikkakunnan kulttuuritarjontaa/ kesäajan ohjelmaa mahdollisuuksien mukaan.

Leirin ohjaajina toimivat kunnan liikunnanohjaaja Heli Alapiha, hyvinvointivastaava Mirka Oinonen ja nuoria kesätyöntekijöitä. 

Leiriviikoille voi ilmoittautua tarpeen mukaan, joko yhdelle tai useammalle leiriviikolle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen avautuu 15.4. klo 9.00

ILMOITTAUDU PÄIVÄLEIRILLE TÄSTÄ

Päiväleiri maksaa 30€/viikko/lapsi. Sisaralennus: 25€/viikko/perheen toinen lapsi. Leiriviikot laskutetaan etukäteen toukokuun lopussa.

 

Mirka Oinonen

Hyvinvointivastaava

044 459 6511

Yksikkö

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Hae sivustolta