Lasten päiväleirit 2020

Lasten päiväleirit 2020

Leiri 1 (1.-5.6.2020)
Leiri 2 (8.-12.6.2020)
Leiri 3 (15.-18.6.2020)
Leiri 4 (22.-26.6.2020)

Karstulan kunta järjestää kesällä taas päiväleirejä edellisvuosien tapaan karstulalaisille lapsille. Leireille voivat ilmoittautua syksyllä  1. – 6. luokan aloittavat oppilaat.

Huomionarvoista kuitenkin on, että koronavirusepidemia saattaa aiheuttaa toimintaan muutoksia.
Mahdollisista muutoksista tiedotetaan suoraan ilmoittautuneille.

Päiväleirien pääpaikkana toimii Kruukkila. Leirin toimintaa hajautetaan tarvittaessa eri toimipisteisiin. Ohjaajaresurssia on tänä vuonna aiempia vuosia enemmän ja näin pystymme ketterämmin eriyttämään eri toimintoja ja porrastamaan ruokailuja. Näillä järjestelyillä pyrimme takamaan kaikille halukkaille mahdollisuuden mukavaan ja turvalliseen kesäleirikokemukseen ja tukemaan perheiden hyvinvointia näinä haastavina aikoina.

Päiväleirin tavoitteena on tuoda lapsille liikettä ja toimintaa kesälomapäiviin, tarjota luontoelämyksiä, mukavaa seuraa ja kivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä.

Leirin aikana tutustutaan Karstulan ja lähialueen luonto- ja ulkoliikuntapaikkoihin, joihin kuljetaan yhdessä pyöräillen. Leirin aikana ollaan ulkona mahdollisimman paljon, aina kun se sään puolesta on mahdollista. Leiripäivät koostuvat monipuolisesta tekemisestä niin sisällä kuin ulkona, ohjelmassa mm. uintia, pihaleikkejä, retkiä, askartelua ja lautapelejä. Leirille osallistuvilla lapsilla ei tarvitse olla mitään urheilullisia erityistaitoja. Riittää, kun omistaa polkupyörän ja osaa ajaa sillä ilman apurenkaita. Muista aina myös kypärä.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja se sisältää lounaan ja välipalan. Leiripäivä päättyy klo 15.30. Tarkemmat tiedot saatte ilmoittautumisen jälkeen lähetetyssä leirikirjeessä.

Leirin ohjaajina toimivat kunnan liikunnanohjaaja Heli Alapiha, hyvinvointivastaava Mirka Oinonen ja nuoria kesätyöntekijöitä sekä tarpeen mukaan muita kunnan työntekijöitä.

Leiriviikoille voi ilmoittautua tarpeen mukaan, joko yhdelle tai useammalle leiriviikolle. Ilmoittautuminen avautuu torstaina 7.5. klo 9.00.

ILMOITTAUDU PÄIVÄLEIRILLE TÄSTÄ

Päiväleiri maksaa 30€/viikko/lapsi. Sisaralennus: 25€/viikko/perheen toinen lapsi.
Leiriviikot laskutetaan touko-kesäkuussa.

Mirka Oinonen

Hyvinvointivastaava

044 459 6511

Yksikkö

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Maria Poikonen

+358 44 4596510

Hae sivustolta