Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Tietoa Karstulan kansalaisopistosta

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille yksilö- ja pienryhmäopetuksena. Yksilöohjausta tarjotaan mm. musiikissa (piano, harmonikka, kitara, rummut, puupuhaltimet ja laulu). Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta on teatteritaiteessa, kuvataiteessa ja käsityötaiteessa.

Kansalaisopiston ohjelma 2022-23 jaetaan alueen talouksiin viikon 33 aikana ja ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat lukuvuonna 2022-23 pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 35 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen avautuu ma 22.8.2022.

Kurssiohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/karstula -sivustolla. Huomaa myös, että kursseihin voi tulla  muutoksia, siksi myös ajantasaisten yhteystietojen jättäminen ilmoittautumisavaiheessa on tärkeää.
Kurssitietojen muutoksia päivitetään ilmoittautumissivustolle.

Katso esittelyvideo Karstulan Kansalaisopiston kurssitarjonnasta:

Hae sivustolta