Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Tietoa Karstulan kansalaisopistosta

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille yksilö- ja pienryhmäopetuksena. Yksilöohjausta tarjotaan mm. musiikissa (piano, harmonikka, kitara, rummut, puupuhaltimet ja laulu). Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta on teatteritaiteessa, kuvataiteessa ja käsityötaiteessa.

Kansalaisopiston ohjelma jaetaan alueen talouksiin 20.8.2020 ja ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat lukuvuonna 2020-21 pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 36 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen avautuu ma 24.8.2020.

Kurssiohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/karstula -sivustolla. Huomaa myös, että kursseihin voi tulla äkillisiä muutoksia koronatilanteen vuoksi. Kurssitietojen muutoksia päivitetään ilmoittautumissivustolle.

Katso esittelyvideo Karstulan Kansalaisopiston kurssitarjonnasta:

Hae sivustolta