Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Tietoa Karstulan kansalaisopistosta

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille yksilö- ja pienryhmäopetuksena. Yksilöohjausta tarjotaan mm. musiikissa (piano, harmonikka, kitara, rummut, puupuhaltimet ja laulu). Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta on teatteritaiteessa, kuvataiteessa ja käsityötaiteessa.

Kansalaisopiston ohjelma 2021-22 jaetaan alueen talouksiin viikon 33 aikana ja ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat lukuvuonna 2021-22 pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 35 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen avautuu ma 23.8.2021.

Kansalaisopiston kausi 2021-22 on pääosin päättynyt. Palautetta ja ideoita tulevan kauden kursseiksi voit antaa tästä.

Kurssiohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/karstula -sivustolla. Huomaa myös, että kursseihin voi tulla äkillisiä muutoksia esim. koronatilanteen vuoksi. Kurssitietojen muutoksia päivitetään ilmoittautumissivustolle.

Katso esittelyvideo Karstulan Kansalaisopiston kurssitarjonnasta:

Hae sivustolta