Kansalaisopisto

Karstulan kansalaisopisto

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille yksilö- ja pienryhmäopetuksena. Yksilöohjausta tarjotaan mm. musiikissa (piano, rummut, puupuhaltimet ja laulu). Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta on teatteritaiteessa, kuvataiteessa ja käsityötaiteessa.

Kansalaisopiston kurssiohjelma jaetaan alueen talouksiin elokuun puolessa välissä. Kurssiohjelmassa kerrotaan tarkemmin kursseista, ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 35 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen avautuu ma 21.8.2023.

Kurssiohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/karstula -sivustolla. Huomaa myös, että kursseihin voi tulla  muutoksia, siksi myös ajantasaisten yhteystietojen jättäminen ilmoittautumisavaiheessa on tärkeää. Kurssitietojen muutokset päivitetään ilmoittautumissivustolle.

Kauden 2023-24 palautelomakkeelle pääset tästä.

Opiston toimisto sijaitsee Karstulan kunnantalo Himmelissä

Osoite:
Karstulan kunta / kansalaisopisto
Virastotie 4
43500 Karstula

Kirsti Keihäsvuori

sivistysjohtaja, kansalaisopiston rehtori, kulttuurivastaava

044 459 6653

Heli Alapiha

liikunta- ja viestintäsihteeri, kansalaisopisto

044 459 6656

Yksikkö

Liikuntapalvelut. Kansalaisopisto. Viestintä ja markkinointi.

Kivijärven yhdyshenkilö
Pirkko Oinonen

puh. 044 459 7871
pirkko.oinonen(at)kivijarvi.fi

Kyyjärven yhdyshenkilö
Maarit Ohranen 
(kirjasto)
puh. 044 459 7062 tai 014 459 7060
maarit.ohranen(at)kyyjarvi.fi

Hae sivustolta