Vapaa-aika ja matkailu

Karstulan kunnassa järjestetään runsaasti tapahtumia pitkin vuotta, joiden sisältö on erityisesti ajateltu koko perheen kannalta. Jos mielesi tekee aloittaa arjen keskellä uusia, virkistäviä harrastuksia, tarjoaa esimerkiksi kansalaisopisto siihen erinomaiset mahdollisuudet. Kirjallisuuden syövereihin voit syventyä kirjastopalveluiden kautta.

Karstulan kulttuurielämä on hyvin aktiivista. Tähän ovat osaltaan vaikuttamassa innostuneet ihmiset, omatoimiset kulttuurialan järjestöt ja yhteisöt, kulttuurimyönteiset yritykset ja etenkin kulttuuriin panostava kuntaorganisaatio.

Mielen virkistyksen lisäksi voit antaa keholle töitä! Keskustassa ja keskustan tuntumassa on useita ulkoilumahdollisuuksia. Talvella voit hiihtää ja luistella, kesällä liikkua kuntoradalla. Urheilukenttä sekä uimapaikat tarjoavat vaihtelua liikuntaharrastuksiin. Vapaa-ajan tarjonta on runsasta. Myös nuorille järjestetään monia aktiviteetteja.

Kolmen järven ympäröimä Karstula tarjoaa huippuhienot puitteet matkailulle ja erilaisille harrastuksille. Luontokohteet, harrastus- ja aktiviteettipaikat sekä paikalliset matkailualan yritykset tarjoavat useita mahdollisuuksia mukavaan ajanviettoon. Erilaisten tapahtumien rennossa ja välittömässä tunnelmassa kohtaavat karstuset, kesäkarstuset ja satunnaiset matkailijat.

Tervetuloa tutustumaan Karstulaan! 

Tästä pääset Karstulan matkailun omille kotisivuille

Näe ja koe

Lue lisää

Kansalaisopisto

Lue lisää

Kulttuuri

Lue lisää

Kirjasto

Lue lisää

Käsityötalo

Lue lisää

Nuoriso

Lue lisää

Leirit

Lue lisää

Tilat

Lue lisää

Liikunta ja ulkoilu

Lue lisää

Tapahtumat

Lue lisää

Yhdistykset

Lue lisää

Hae sivustolta