Vapaa-aika ja matkailu

minunkarstula
”Luonto on ykkönen. Näkötornilla tulee usein käytyä. Se on kaunis ja rauhoittava paikka. Myös pururadan maasto kutsuu ympäri vuoden. Mustanlammen lenkillä saa myös annostuksen metsäterapiaa. Satusivellin-viikon tapahtumat on mukavia lapsille ja koko perheelle. Elokuvateatteri on just hyvä. Ei kaipaa muualle. Jokkisten yhteenkuuluvuudentunne koukuttaa. Kruisinki on myös mukava tapahtuma, jossa on nähtävää koko perheelle. Jäähallin konsertit antaa mahdollisuuden päästä nauttimaan musiikkielämyksistä suht edullisesti, kun jää kaikenmaailman matkustamiset ja yöpymiskustannukset pois. Luisteluun on hyvät mahdollisuudet niin hallissa kuin ulkojäälläkin. Myös latuja on mukavasti ja niiden kunnosta pidetään hyvää huolta. Kuorolaulua pystyy halutessaan harrastamaan kaikki, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Se, jos mikä, on yhdessätekemistä! (Karstulaan muuttanut, nainen 26-50 vuotta)

Karstulan kunnassa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Jos mielesi tekee aloittaa arjen keskellä uusia, virkistäviä harrastuksia, tarjoaa esimerkiksi kansalaisopisto siihen erinomaiset mahdollisuudet. Kirjallisuuden syövereihin voit syventyä kirjastopalveluiden kautta.

Karstulan kulttuurielämä on hyvin aktiivista. Tähän ovat osaltaan vaikuttamassa innostuneet ihmiset, omatoimiset kulttuurialan järjestöt ja yhteisöt, kulttuurimyönteiset yritykset ja etenkin kulttuuriin panostava kuntaorganisaatio.

Mielen virkistyksen lisäksi voit antaa keholle töitä! Keskustassa ja keskustan tuntumassa on useita ulkoilumahdollisuuksia. Talvella voit hiihtää ja luistella, kesällä liikkua kuntoradalla. Urheilukenttä sekä uimapaikat tarjoavat vaihtelua liikuntaharrastuksiin. Vapaa-ajan tarjonta on runsasta.

Kolmen järven ympäröimä Karstula tarjoaa huippuhienot puitteet matkailulle ja erilaisille harrastuksille. Luontokohteet, harrastus- ja aktiviteettipaikat sekä paikalliset matkailualan yritykset tarjoavat useita mahdollisuuksia mukavaan ajanviettoon. Erilaisten tapahtumien rennossa ja välittömässä tunnelmassa kohtaavat karstuset, kesäkarstuset ja satunnaiset matkailijat.

Tervetuloa tutustumaan Karstulaan! 

 

Tutustu tästä myös koko Pohjoisen Keski-Suomen, Sydänsuomen matkailutarjontaan

www.sydansuomessa.fi

Sydänsuomessa logo

Näe ja koe

Lue lisää

Kirjasto

Lue lisää

Kansalaisopisto

Lue lisää

Kulttuuri

Lue lisää

Käsityötalo

Lue lisää

Liikunta ja ulkoilu

Lue lisää

Nuoriso

Lue lisää

Leirit

Lue lisää

Seniorit

Lue lisää

Tapahtumat

Lue lisää

Yhdistykset

Lue lisää

Hae sivustolta