Lomamökit

Lomamökit

Tahdotko lomallasi soutelemaan ja kalastelemaan? Olisiko ihanaa pulahtaa uimaan oman rantasaunan laiturilta? Vai onko kenties pyykinpesukone sinulle välttämätön lomallasi? Karstulan alueella on tarjolla paljon vuokramökkejä; usealla eri alueella, eri kokoisille seurueille ja vaihtelevin varustuksin.

Tälle sivulle olemme koonneet Karstulan alueen yksityisten vuokraamia loma-asuntoja!


Abela. Karstulan Yrittäjät ry:n vuokraama kesämökki. Viihtyisä pyöröhirsimökki Pääjärven rannalla, lähellä Karstulan keskustaa. Hyvinvarustetuissa tiloissa keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, varaava takka ja sähkölämmitys, TV, tiskikone, WC, suihku ja sähkösauna. Mökki sijaitsee latureitin varrella. Ulkogrilli, hiekkaranta, laituri ja vene.

Lue lisätietoja kohteesta

 


Huvilalomat vuokraa neljää mökkiä, joiden pinta-alat ovat 138 m2 ,186 m2, 65 m2 ja 141m2. Mökit sijaitsevat rauhallisella paikalla Karstulan Rantakylällä, Pääjärven rannalla.

Kaikki huvilat ja mökit ovat talviasuttavia ja sähköistettyjä. Sopivat hyvin myös lapsiperheille jotka haluavat viettää rauhallista ja ylellistä perhelomaa keskellä kauneinta Suomea, nauttien uinnista, retkelystä ja puhtaasta luonnosta.

Lue lisätietoja kohteista: www.huvilalomat.fi

 


Kavonkulma. Mökki on rakennettu vuonna 2008 hirrestä ja paanusta. Mökin läheisyydessä on hyvät puitteet erilaisille luontoaktiviteeteille: metsästykselle, sienestämiselle ja marjastamiselle. Pihapiirissä myös aitta. Varustus: sähköt (verkkosähkö), vesijohtoverkko (kunnallinen), ilmalämpöpumppu, WC, suihku, sähkövalaistus, jääkaappi, varaava takka, polttopuut, sähköhella, mikrouuni, astiasto, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, TV, videot, pesukone, pölynimuri, ulkogrilli, pakasti, karaoke DVD -soitin, vedenkeitin, Radio-CD/MP3-soitin, kaasugrilli.

Lue lisää kohteesta

 


Lehtoranta. Mökki rauhallisella paikalla, Pääjärven rannalla. Sopii hyvin lapsiperheille. Käsityönä veistetty hirsimökki, jossa noudatettu perinteistä talonpoikaistyyliä. Talviasuttava, sähkölämmitys. Varustus: verkkosähkö, vesijohtoverkko, WC, suihku, jääkaappi, varaava takka, sähköhella, mikrouuni, puuhalla, astiasto, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, TV, pesukone, pölynimuri, kylmäkellari, ulkogrilli, soutuvene, laituri. Asuinrakennuksen yhteydessä puulämmitteinen sauna, pukuhuone, pesuhuone.

Lue lisää kohteesta

 


Louhuranta. Mökki sijaitsee Pääjärven rannalla, noin 10 km:n päässä Karstulan keskustasta. Mökkiin mahtuu majoittumaan isompikin porukka, nukkumapaikkoja on 10 henkilölle. Lisäksi mökissä on kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja katettu terassi. Tontilla on erillinen rantasauna. Varustus: sähkövalo, sähköhella, jääkaappi, pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, WC, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi vaatteille sekä grillikota. Mökin ranta on ruopattu ja se on hiekka- ja kovapohjainen. Käytössä on myös laituri ja vene.

HUOM! Mökki on inva-varusteltu: pyörätuolilla pääsee wc-, pesu- ja saunatiloihin. parkkipaikalta pääsee pyörätuolilla kuistille mökin ovet 90 cm leveitä.

Lue lisää kohteesta

 


Satula on omakotitasoinen Honkarakenteen pyöröhirsimökki. Paikka on lapsiystävällinen: pihassa pikkuväkeä viihdyttävät keinut, hiekkalaatikko sekä leikkimökki, lisäksi sisätilojen portaat on varustettu lapsiportein molemmissa päissä. Makuutilat jopa 8 aikuiselle sekä jatkettavat sängyt kahdelle lapselle. Tontille paistaa aurinko aamusta iltaan.

Lue lisää kohteesta 

 


Suopursu. Aurinkoinen kesäpaikka. Matala, hieno hiekkaranta Vahankajärven rannalla. 1,5-kerroksinen, 3+2 vuodetta, ei liinavaatteita. Erillinen aittarakennus, makuupaikat yhteensä 3 henkilölle. Varustus: verkkosähkö, juomavesi tuotava mukana, jääkaappi, avotakka, sähköhella, astiasto, kahvinkeitin, ulkogrilli, soutuvene, radio, kajakki. Puulämmitteinen sauna, pukuhuone. Takkatuvassa makuupaikat 2 henkilölle.

Lue lisää kohteesta

 


Hae sivustolta