Galleria Himmeli

Galleria Himmeli

Galleria Himmeli sijaitsee kunnantalon alakerrassa. Näyttelypinta-alaa on noin 100 neliötä loivasti kaartuvilla seinillä ympyrän muodossa. Gallerian keskiosan täyttää hissi ja pieni suihkuallas. Galleriassa on ripustuskiskot ja säädettävät kohdevalot. Tarvittaessa on käytettävissä eri kokoisia näyttelyalustoja ja lasivitriinejä esimerkiksi  pienille veistoksille.
Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Gallerian vuokra on 100 € kuukausi. Paikkakuntalaisilta ei peritä vuokraa. Gallerian toiminnasta vastaa kulttuuripalvelut.

Galleria Himmelin osoite on:
Karstulan kunnantalo
Virastotie 4
43500 Karstula

Galleria on avoinna arkisin klo 8-15.  Heinäkuussa suljettu.

Näyttelyt puretaan ja pystytetään yleensä kuukauden vaihteessa. Joissakin tapauksissa näyttelyjen vaihto voi osua viikonloppuun, jolloin edellinen näyttely puretaan perjantaina, joka ei välttämättä ole kuukauden viimeinen päivä. Siksi on aina syytä tarkistaa hyvissä ajoin esim. kunnan tapahtumakalenterista , milloin näyttely on esillä viimeistä päivää.

 

NÄYTTELYVARAUKSET 2024

tammikuu: Ei näyttelyä (17.-23.1. Presidentinvaalien ennakkoäänestys, 28.1. Presidentinvaalin äänestyspäivä)

helmikuu: 1.-11.2. ei näyttelyä (Presidentinvaalien toisen kierroksen aikavaraus, 31.1.-6.2. ennakkoäänestys, 11.2. presidentinvaalien toisen kierroksen äänestyspäivä)

12.2.-1.3. Varhaiskasvatuksen Ystävyys-näyttely

maaliskuu: KEO:n kädentaitokurssilaisten näyttely 

huhtikuu: KKO:n kädentaitokurssilaisten näyttely

toukokuu: Karstulan Yhtenäiskoulun ja lukion kuvataidekurssilaisten näyttely (29.5.-4.6. EU-vaalien ennakkoäänestys, ei näyttelyä)

kesäkuu: 1.-9.6. ei näyttelyä (EU-vaalien äänestyspäivä), 10.6. alkaen Eläkeliiton Karstulan yhdistys 50 vuotta, juhlanäyttely 

heinäkuu: suljettu

elokuu:

syyskuu: Satu Kalmgren taidenäyttely

lokakuu: Karstula-seura: Metsänäyttely

marraskuu: Mitä sinulle kuuluu? Nuorten taiteilijoiden taidenäyttely (Kokooja/yhteyshenkilö Satu Kalmgren)

joulukuu:

Kirsti Keihäsvuori

sivistysjohtaja, kansalaisopiston rehtori, kulttuurivastaava

044 459 6653

Hae sivustolta