Kulttuuriseteli yli 65-vuotiaille kotona asuville karstusille

Julkaistu 11.06.2024

Karstulan kunta tukee yli 65-vuotiaiden kotona asuvien kuntalaisten kulttuurihyvinvointia 10 €:n arvoisella Kulttuurisetelillä.  Alennuksen saajan on oltava yli 65-vuotias kotona asuva Karstulan kuntalainen. Etuus on henkilökohtainen ja kertaluonteinen. Alennus myönnetään vain Karstulan kunnassa järjestettyyn kulttuuritapahtumaan esimerkiksi teatteriin, elokuviin tai konserttiin. Karstulan kunnan kulttuuripalveluiden järjestämiin tapahtumiin ei alennusta voi hyödyntää.  

Kulttuuriseteleitä on noudettavissa Käsityötalon myymälästä sen aukioloaikoina. Kulttuuriseteli annetaan lipun oston yhteydessä tapahtuman järjestäjälle, joka laskuttaa Karstulan kuntaa saamiensa ohjeiden mukaisesti.  Alennus on käytettävä 31.12.2024 mennessä.  Tuen tavoitteena on kulttuurihyvinvoinnin edistäminen. Kulttuuripalvelut ovat usein hyvin saavutettavissa ja sopivat toimintakyvyltään erilaisille ihmisille hyvin. Kulttuuritoimintaan osallistuminen tukee osallisuutta sekä edistää elämänlaatua tarjoamalla virkistystä arjen keskelle.  

Toivomme kulttuuri- ja tapahtumarikasta kesää ja syksyä mahdollisimman monelle. Sopivia menoja onkin varmasti tulossa monenlaisia. Kannattaa siis ottaa kunnan verkkosivujen ajantasainen tapahtumakalenteri aktiiviseen seurantaan. Elämyksellisiä hetkiä toivottaa Karstulan kunta! 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta