Karstulan kunnan rakennushankkeet etenevät korona-tilanteesta huolimatta

Julkaistu 15.04.2020

Karstulan kunnan rakennushankkeet etenevät korona-tilanteesta huolimatta

Karstulan uutta yhtenäiskoulua on odoteltu jo usean vuoden ajan. Moni jopa epäilee, toteutuuko koko hanke ylipäätään. Yhtenäiskouluhankkeen tarjouskilpailu on käynnissä ja se päättyy 29.4. Tämän jälkeen päästään valitsemaan koulun urakoitsijat, ja rakentaminen voi alkaa jo touko-kesäkuussa. Alkuperäinen tarjousten jättöaika oli 15.4., jota pidennettiin 2 viikolla, jotta saitaisiin mahdollisimman monia, hyviä tarjouksia. Aikataulu yhtenäiskoulun käyttöönottoon on syksy 2021.

Liikuntahallin kattoremontin osalta tarjousten laskenta-aika päättyy myös 29.4. Kattoremontti alkaa urakoitsijan valinnan jälkeen. Liikuntahallin kauden aloitus syksyn 2020 osalta siirtyy syys-lokakuulle. Tarkempi aikataulu varmistuu myöhemmin. Salien vakiovuorot tulee kuitenkin haettavaksi normaalisti toukokuun aikana.

Uusi SoTeKu-keskus Tolppilan tontille odottaa valtuuston investointipäätöstä. Investointipäätöksen jälkeen hanketta lähdetään viemään eteenpäin kilpailutukseen.

Karstulan toimintakeskuksen remontti on käynnissä kunnan omana työnä. Sähkö- ja LVIA-suunnitelmien valmistuttua kilpailutetaan hankkeen sähkö- ja LVIA-urakat.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta